ZONNEPANELENACTIE ENERGIE GILZE RIJEN: Zon op eigen dak

schuurtje

De zonnepanelenactie ‘zon op eigen dak’ van Energie Gilze Rijen is gestart. U kunt u hier inschrijven voor deze actie. In september wordt bekend welk bedrijf de zonnepanelen gaat plaatsen. Plaatsing gebeurt in de maanden oktober tot en met december 2013. 

Waarom de zonnepanelenactie?
Tijdens de publieksavonden gaven veel bezoekers aan interesse te hebben in zonnepanelen op eigen dak. Daarom starten wij nu deze actie.

Hoe wordt de actie aangepakt?
Wij maakten eerst een Programma van Eisen voor de leveranciers, die graag deze actie uit willen voeren. Dit programma is met een uitnodigingsbrief naar verschillende leveranciers gestuurd, vooral naar lokale ondernemers. De ondernemers kunnen zich inschrijven, als zij de actie uit willen voeren. Tweede helft augustus kiezen wij de leverancier(s). Begin september sluiten wij een samenwerkingsovereenkomst af met de gekozen leverancier(s). Er zijn dan ook informatie-avonden. Daarna gaat de leverancier aan de slag. De zonnepanelen worden van oktober tot en met december geplaatst. Ofwel nog dit jaar.

Hoe kan ik mee doen?
U kunt u inschrijven. Hiervoor moet u een inventarisatieformulier invullen. Deze vindt u hier. U moet dan wel lid zijn van Energie Gilze Rijen. U kunt zich kosteloos aanmelden als lid via onze website. Het invullen van het inventarisatieformulier verplicht nog niet tot aankoop van de zonnepanelen. De leverancier die wij uiteindelijk kiezen, komt eerst bij u langs. U krijgt dan kosteloos een offerte op maat. Deze offerte voldoet aan de afspraken uit de samenwerkingsovereenkomst, die wij met de leverancier sluiten. Pas als u akkoord gaat met de offerte, bent u verplicht tot aankoop. Meer informatie over de actie vindt u in de rubriek met meest gestelde vragen (FAQ). Probeert u a.u.b. zoveel mogelijk buurtgenoten hiervan op de hoogte te stellen! Hoe meer vraag, des te beter immers de prijs en de voorwaarden!

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search