Zonnepanelen-project 2014 gestart

NA HET GROTE SUCCES VAN DE ZONNEPANELENACTIE IN 2013 IS ENERGIE GILZE RIJEN (EGR) GESTART MET EEN NIEUWE GEZAMENLIJKE INKOOPACTIE VAN ZONNEPANELEN VOOR 2014

Zonnepanelen-project 2014
In 2013, het jaar dat EGR is opgericht, heeft EGR voor het eerst een gezamenlijke inkoopactie van zonnepalen gehouden. Dit was direct een succes wat geresulteerd heeft in de plaatsing van 291 panelen bij 29 huishoudens. Vandaar dat EGR het ook dit jaar weer mogelijk maakt om gezamenlijk zonnepanelen in te kopen. Deze actie loopt tot 31 december 2014. Inmiddels zijn samenwerkingsovereenkomsten gesloten met twee lokale leveranciers waar u uit kunt kiezen. Dit zijn GEKA uit Rijen en Energy Guard uit Breda. De gemeente Gilze en Rijen stelt dit jaar voor deze actie van EGR weer € 5.000,- subsidie beschikbaar met een maximum van €250,- per deelnemer.

perbericht20130325-IMG_0817

Waarom panelen kopen via EGR?
Zonnepanelen zijn op dit moment een uitstekende investering. Het financieel rendement is momenteel vele malen hoger dan dat van een spaarrekening. Ook bent u hierdoor 100% verzekerd dat u werkelijk groene stroom verbruikt. Maar waarom zult u zonnepanelen aanschaffen via een energiecoöperatie als EGR? Uiteraard staat het u altijd vrij om op eigen houtje zonnepanelen te kopen. Het meedoen met deze actie van EGR brengt echter de volgende voordelen met zich mee:
1. Scherpe prijzen door professionele gezamenlijke inkoop
2. Goede voorwaarden door professionele gezamenlijke inkoop
3. Gemeentelijke subsidie
4. Mogelijkheid tot deelname in andere energieprojecten van EGR
5. Ontzorging: Er zijn veel aanbieders van zonnepanelen. Het is dan lastig om te bepalen wat wel en niet goed is en waar men op moet letten. Dit traject hebben wij nu voor u doorlopen. Verder nemen de leveranciers met u contact op na uw aanmelding. Zij doorlopen met u dan het hele traject.

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Kijk dan bij onze “Veel gestelde vragen” of uw vraag erbij staat. Staat deze er niet bij? Laat dan een reactie achter bij de vragen en wij beantwoorden uw vraag alsnog. Uiteraard kunt u zich ook direct inschrijven voor ons project. Inschrijven verplicht u tot niets. U kunt zo gratis een offerte krijgen van één of beide leveranciers. Aanvullend kunt u ook nog meer informatie krijgen op de informatieavonden over deze actie. De eerste vindt plaats in CC De Boodschap te Rijen op 10 april om 20.00 uur. De tweede avond vindt plaatst in MFA De Molenwiek te Molenschot op 17 april om 20.00 uur. De leveranciers zullen ook op deze avond aanwezig zijn. Ook staat EGR met informatie over deze actie op de voorjaarsmarkt in Rijen op 6 april van 11.00 uur tot 17.00 uur. De leverancier Energy Guard zal bij ons in de stand staan. De leverancier GEKA staat er met een eigen stand waar u terecht kunt met vragen met betrekking tot deze actie.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search