Het project “De Vet” is gerealiseerd door de eigen leden van Energie Gilze Rijen. Dit project bestaat uit twee deel-installaties: een postcoderoos van 60 panelen en een SDE+ deel van 290 panelen. Het daadwerkelijke opwekken van energie is gestart op 01 juli 2019.

De postcoderoos heeft een aantal deelnemers (allen inwoners van de gemeente Gilze Rijen) die elk een aantal panelen toegewezen hebben gekregen. De postcoderoos is een belastingmaatregel dat wil zeggen dat men de inleg voor een paneel via de belasting op energie en een aandeel winstdeling terug ontvangt.

Het SDE+ deel wordt gesubsidieerd door de overheid. Een aantal mensen hebben Energie Gilze Rijen geld geleend om dit project te realiseren. Daarnaast heeft Energie Gilze Rijen ook met eigen middelen dit (deel)project betaald.

Op dit moment wordt door Energie Gilze Rijen bekeken of er voldoende belangstelling is om nog een postcoderoos te realiseren. Mogelijk dat bij voldoende belangstelling vanuit Gilze Rijen en eventueel uit de omgeving (ABG) er een nieuwe postcoderoos gerealiseerd kan worden.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search