Vanwege het grote aantal activiteiten dat wij ontwikkelen zijn wij dringend op zoek naar versterking.

Energie Gilze Rijen is een coöperatie met als doel om een klimaatneutrale samenleving in Gilze-Rijen te realiseren. Met veel vrijwilligers werken wij hard aan onze doelstelling in verschillende projecten. Wij ondernemen ook commerciële activiteiten om deze projecten te kunnen financieren.

Wij zijn op zoek naar mensen en bedrijven die onze doelstelling onderschrijven en hierbij een handje willen helpen. Hieronder hebben we een kort overzicht gegeven van de kennis en kunde die wij zoeken.

Promotie medewerker

Je bent bereid om ons te promoten. Om energiek onze duurzame 100% in Nederland en in Gilze Rijen geproduceerde elektriciteit te verkopen. Om mensen te helpen aan informatie wie zij moeten benaderen bij Energie Gilze Rijen met vragen over energiebesparing. En dat te doen op de diverse jaarmarkten en braderieën die wij rijk zijn? Meld je bij ons aan! Je inzet is afhankelijk van je mogelijkheden enkele halve dagen per jaar.

Projectleider

Je bent een projectleider met ervaring met de realisatie van civiele – en / of windenergieprojecten. Je hebt nog wel een halve dag in de week over om je in te zetten voor een duurzame samenleving? Wij kunnen je hulp goed gebruiken bij de ontwikkeling van energiebesparingsprojecten, zonnestroom en windenergie projecten. Meld je aan!

Ervaren bestuurder

Wij zoeken nog een ervaren bestuurder die onze coöperatie naar een hoger plan wil tillen. Dit betreft zowel onze eigen organisatie als de samenwerking met andere energiecoöperaties als in het geheel van Hart van Brabant activiteiten. Hoe gaan we straks de windenergie uit Burgerwindpark de Spinder inzetten? Als je hier ideeën over hebt ben je van harte welkom! Inzet ca. een halve dag per week.

Jong geleerd, oud gedaan: wij zoeken ouders en leerkrachten!

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Goede scholing van onze kinderen in het belang van een duurzame, klimaatbewuste samenleving vinden wij van vitaal belang. Wij zoeken enthousiaste ouders en leerkrachten die hiervoor wat tijd willen vrijmaken en ons helpen met de begeleiding klassen op de basisscholen. Meld je aan!

Zelf aan de slag!

Heb je zelf nog een idee en wil je dat samen met ons gaan uitwerken? Stuur een mail naar info@energiegilzerijen.nl en we nemen contact met je op.

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search