Gefeliciteerd! U hebt nog 1 stap te gaan voor u deelneemt aan onze wedstrijd! Wij bedanken u bij deze hartelijk voor uw enthousiaste deelname en wensen u veel geluk in de wedstrijd. Bent u benieuwd naar eerdere winnaars? Kijk dan hier!

Iedere week tot en met 31 oktober 2013 geven wij in samenwerking met Hapers Tweewielers uit Gilze een prijs weg. Dit doen we om meer kenbaarheid te geven aan het huidige project waarbij we als inwoners van de gemeente gezamenlijk zonnepanelen inkopen. Iedere week kunt u een energiezuinige LED-fietsverlichting winnen. De laatste week van oktober geven we de hoofdprijs weg: een fiets naar keuze als groen vervoersmiddel ter waarde van €450. Wilt u nog meedoen? Hang dan de poster voor uw raam en meld u hieronder aan voor de wedstrijd. U hoeft dus niet perse lid te zijn van Energie Gilze Rijen.

posterwedstrijd2013U neemt deel door de poster op een goed zichtbare plaats voor uw raam te hangen en vervolgens onderstaand formulier in te vullen en aan ons op te sturen.

De voorwaarden die voor deze wedstrijd gelden, zijn als volgt:
1. Alleen inwoners van de gemeente Gilze Rijen (Gilze, Rijen, Molenschot en Hulten) kunnen meedoen.
2. De poster dient tot en met 31 oktober op een, vanaf de openbare weg, goed zichtbare plaats op het raam te hangen.
3. Om mee te kunnen doen met de wedstrijd dient u zich in te schrijven middels het onderstaande formulier. Alle gegevens dienen ingevuld te worden.
4. Een deelnemer kan maar eenmaal een LED fietsverlichting winnen.
5. Leden van de werkgroepen Communicatie en Projecten, alsmede de adviesraad en het bestuur van Energie Gilze Rijen, oftewel alle actieve leden van Energie Gilze Rijen, zijn uitgesloten van deelname. Gewone leden (die niet in een werkgroep actief bijdragen) en niet-leden kunnen gewoon meespelen.
6. Energie Gilze Rijen trekt tussen 23 september en 31 oktober vijfmaal een wekelijkse winnaar van de LED fietslamp.
7. Energie Gilze Rijen trekt op 31 oktober de winnaar van de fiets.
8. Energie Gilze Rijen neemt contact op met de winnaars. Er zal per trekking een foto van de winnaar worden genomen bij de uitreiking van de prijs. Deze zal samen met de naam van de winnaar gepubliceerd worden. U dient daarom bereid te zijn tot publicatie hiervan. Als u niet binnen redelijke tijd van twee dagen bereikbaar bent gaat de prijs naar een volgende deelnemer d.m.v. een nieuwe trekking. Als u, of desnoods een persoon die u vervangt, niet binnen de redelijke termijn van twee dagen beschikbaar is voor een foto gaat de prijs naar een volgende deelnemer d.m.v. een nieuwe trekking.
9. Energie Gilze Rijen trekt een winnaar en controleert vervolgens of de poster goed zichtbaar is vanaf de openbare weg. Als dit niet het geval is gaat de prijs naar een volgende deelnemer d.m.v. een nieuwe trekking.

Wilt u op de hoogte blijven van de winnaars? Abonneer u dan nu op onze nieuwsbrief (hiernaast) en houdt het weekblad in de gaten!

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw adres (verplicht)
Straatnaam + huisnummer:
Postcode + woonplaats: *Als u eerder bij Hulten hoorde en nu officieel buiten de gemeente woont, geef dit dan aan in het opmerkingenveld hieronder.

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Eventuele opmerkingen

Met het versturen van dit formulier verklaart u alle voorwaarden gelezen te hebben en hiermee akkoord te gaan:

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search