Vierde winnaar wedstrijd

ASTRIDA VEENSTRA WINNAAR VAN DE WEDSTRIJD 21 OKTOBER

Een paar weken geleden zijn huis-aan-huis posters verspreid voor onze wedstrijd. Door de poster op te hangen en u hier aan te melden voor de wedstrijd, kunt u deelnemen aan de wedstrijd en kans maken op LED fietsverlichting en zelfs een groene fiets ter waarde van € 450,-!

Uit de trekking van notaris mr. Prickartz van Daamen notarissen Gilze en Rijen is op 21 oktober Astrid Veenstra als winnaar naar voren gekomen.

artikelwb20131021

Astrida en Energie Gilze Rijen
Bij familie Veenstra werd er al gedacht over zonnepanelen. Kennissen die ze hebben laten leggen waren positief over de besparingen die het oplevert. Het enige wat ze nog tegenhoudt is dat ze niet de tijd hadden om eraan te gaan zitten. Na bezoek van Bas van den Boer van Energie Gilze Rijen werd het Astrida duidelijk dat de huidige gezamenlijke zonnepanelen-inkoopactie van Energie Gilze Rijen juist hierin tegemoet komt. Deze actie ontzorgt inwoners van Gilze en Rijen door al het uitzoekwerk en onderhandelingen uit handen te nemen. Zo kan iedereen simpelweg aanhaken. Toen Astrida de voordelen hiervan duidelijk werden besloot ze om te gaan kijken om mee te doen met de gezamenlijke inkoopactie.

Wilt u dit jaar nog zonnepanelen plaatsen en profiteren van de gemeentelijke subsidie? Wordt dan vóór 25 oktober lid en meld u aan voor het zonnepanelenproject!

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search