Tweede winnaar wedstrijd

CHRISTEL LANGENBERG WINNAAR VAN DEZE WEEK
Een paar weken geleden zijn huis-aan-huis posters verspreid voor onze wedstrijd. Door de poster op te hangen en u hier aan te melden voor de wedstrijd, kunt u deelnemen aan de wedstrijd en kans maken op LED fietsverlichting en zelfs een groene fiets ter waarde van € 450,-!

Uit de trekking van notaris mr. Prickartz van Daamen notarissen Gilze en Rijen is deze week Christel Langenberg als winnaar naar voren gekomen.

fotopersbericht20131007

Christel en Energie Gilze Rijen
Bij familie Langenberg hadden ze al over zonnepanelen nagedacht. Ze dachten dat dit niet mogelijk was vanwege hun dakkapel op het zuiden. Door het bezoek vanwege de prijsuitreiking van Bas van den Boer van Energie Gilze Rijen, werd Christel op een mogelijk ander idee gebracht: Het plaatsen van zonnepanelen op hun schuur. Dit bracht haar op het idee om misschien toch nog mee te doen met het huidige project van Energie Gilze Rijen om gezamenlijk zonnepanelen in te kopen. Je kunt hierbij immers gratis een offerte krijgen voor de mogelijkheden voor je eigen huis.

Wilt u, net als Christel, weten wat voor u de mogelijkheden voor zonnepanelen zijn? Doe dan nu mee met onze gezamenlijke inkoopactie! U krijgt uitgebreid advies over de beste plaatsing en pakket. U bent nog niet te laat voor de gemeentelijke subsidie. Hier vindt u alle informatie en hier kunt u zich aanmelden voor de actie.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search