Sweensplein gaat energie besparen

Het Burgemeester Sweensplein in Rijen en de omliggende straten gaan energie besparen. Dat doen zij met een buurtinitiatief genaamd ‘Buurkracht’.

Buurkracht is gestart door Enexis Holding N.V., de netwerkbeheerder in o.a. provincie Noord-Brabant. Binnen onze gemeente wordt Buurkracht begeleid door de coöperatie Energie Gilze Rijen. Maar er is geen Buurkracht zonder een buurten, enthousiaste bewoners, een slimme meter en heel veel bespaaracties. En dat is precies waar Energie Gilze Rijen de buurt over zal informeren tijdens een buurtbijeenkomst op 30 september in ’t Boerke in Rijen. Niet voor niets een locatie midden in de buurt. Op deze avond zal een onafhankelijke energie-adviseur vertellen over zijn bevindingen tijdens een onderzoek bij een woning in de buurt. Tevens wordt aan buurtbewoners uitgelegd hoe de slimme meter hen helpt om meer inzicht in hun energieverbruik te krijgen. En hoe zij met die informatie kunnen gaan besparen. Energie Gilze Rijen is aanwezig om de avond te begeleiden en om vragen van buurtbewoners te beantwoorden.

buurkracht2Heeft u de uitnodiging gemist, maar woont u wel in de buurt (binnen het gebied Sweensplein, Pius X straat, Hoofdstraat, Tuinstraat, Laagstraat en Marijkestraat), schroom dan niet om gewoon binnen te vallen. Wij zien u graag op woensdag 30 september in ’t Boerke aan de Hoofdstraat 72 in Rijen. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang om 20.00 uur.

Buurkracht pagina: Sweensplein en omgeving

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search