Sven Zoontjens winnaar EGR wedstrijd Voorjaarsmarkt

Op de voorjaarsmarkt in Rijen stond Energie Gilze Rijen (EGR) met een eigen stand. Dit ter informatie van de zonnepanelen-actie. Ook was er voor de kinderen een wedstrijd.

 Sven Zoontjens

Wedstrijd
In de stand stond een schaal met paaseitjes. Het was aan de kinderen om te raden hoeveel daarin zaten. Er zaten er 391 in en Sven Zoontjens uit Rijen zat er het dichtste bij. Hij gokte namelijk op 312. Hij won daarmee een bouwpakket om verschillende speelgoedvoertuigjes te bouwen die op zonne-energie werken.

Informatie zonnepalen-actie
Er werd door vele mensen informatie ingewonnen over de zonnepanelen-actie 2014. Zowel bij EGR als bij de leveranciers van de zonnepanelen die ook op de Voorjaarsmarkt stonden. Meer informatie kunt u krijgen op de informatieavonden over deze actie. De eerste vindt plaats in CC De Boodschap te Rijen op 10 april om 20.00 uur. De tweede avond vindt plaatst in MFA De Molenwiek te Molenschot op 17 april om 20.00 uur. De leveranciers zullen ook op deze avonden aanwezig zijn. Meer informatie over deze avonden vind u hier.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search