Samen staan we sterk!

Ton Hesemans

BIJDRAGEN AAN EEN BETER MILIEU? LAGERE ENERGIEKOSTEN? DAT IS EXACT WAAR ENERGIE GILZE RIJEN AAN WIL WERKEN

Afgelopen weken heeft u wellicht in dit weekblad de artikelen gezien over Energie Gilze Rijen. Hierin kwamen o.a. leden aan het woord die meer vertelden over hoe zij aan de slag zijn gegaan met duurzame energie. Misschien heeft u de posters wel zien hangen met daarop de uitnodiging voor 10 en 11 april. We organiseren namelijk op deze avonden informatiebijeenkomsten over de energiecoöperatie die we willen oprichten. Met u willen we namelijk duurzame oplossingen betaalbaar en toegankelijk maken, zodat we samen een steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu en behoorlijk besparen op het energieverbruik en de -kosten. Deze ambitie zou uiteindelijk moeten leiden tot een energieonafhankelijk Gilze-Rijen.

Op zoek naar nieuwe leden
Coöperatie zegt het al: dat doen we samen. En dus kunnen we uw hulp goed gebruiken! Om onze ambities te realiseren en de ideeën om te zetten in projecten hebben wij leden nodig die met ons de schouders eronder willen zetten en sponsoren die ons willen ondersteunen.

We willen uitgroeien tot een goed werkend samenwerkingsverband van leden binnen Gilze en Rijen. Het huidige bestuur zoekt per direct nog kandidaten die binnen onze samenleving staan en een bindende factor kunnen vormen voor Energie Gilze Rijen. Verder zullen we secretariële, financiële en juridische zaken en een ledenadministratie moeten opzetten. Hiervoor zoeken wij personen of bedrijven die vanuit hun kennis en ervaring hier invulling aan willen geven.

Heeft u projectideeën en wilt u zelf bijdragen aan het succes van deze ideeën? Wilt u bijdragen aan ons succes door u in te zetten binnen communicatie? Of heeft u verstand van duurzame technologie? U bent van harte welkom! U kunt zich opgeven tijdens de openbare bijeenkomsten.
Kortom: Energie Gilze Rijen zoekt energieke Gilze Rijense (en natuurlijk Molenschotse en Hultense) inwoners en bedrijven die van onze ambitie ook hun ambitie willen maken. Die in het hart van de samenleving staan en dit hart samen sterker willen maken. Voor en door de leden: Samen – Duurzaam – Betaalbaar.

De publieksbijeenkomsten vinden plaats op 10 april in De Boodschap te Rijen, of 11 april in De Schakel te Gilze. Beide beginnen om 19.30 uur. Meer informatie vindt u hier.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search