Zonnepanelenproject 2015-2016 gestart

Sinds de oprichting van Energie Gilze Rijen (EGR) in 2013 loopt de gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen. Vanwege succes is hij vorig jaar verlengd en ook voor 2015 en 2016 gaat de actie door.

IMG_0622Waarom nu panelen kopen?
Zonnepanelen zijn op dit moment een uitstekende investering. Het financieel rendement is momenteel vele malen hoger dan dat van een spaarrekening. Het rendement van een investering in zonnepanelen is vergelijkbaar met een rente van 6 % op een spaarrekening. Wat panelen nu nog aantrekkelijker maakt als voorgaande jaren is dat u momenteel de BTW kunt terugvragen. Bij een standaardpakket van zes zonnepanelen (1440 wattpiek) à €2.900 levert dit ruim €400 op: zo´n 15 % van uw investering. Hiermee gaat uw rendement omhoog naar wat vergelijkbaar is met 7% op een spaarrekening. Als lid van EGR kunt u nog altijd gebruiken maken van de speciale actie die EGR heeft geregeld voor een compleet begeleidingsproces voor de teruggave.

Waarom panelen kopen via EGR?
Waarom zult u zonnepanelen aanschaffen via een energiecoöperatie als EGR? Uiteraard staat het u altijd vrij om op eigen houtje zonnepanelen te kopen. Het meedoen met deze actie van EGR brengt echter verschillende voordelen met zich mee. Zo hebben we speciale ledenaanbiedingen gemaakt met de leveranciers Geka en Pebble Green Systems wat u en gunstigere prijs en voorwaarden oplevert. Zij zorgen ervoor dat dit voorjaar uw zonnepanelen nog gelegd worden zodat ze deze zomer nog volop kunnen renderen. Bovendien krijgen we ook dit jaar weer een subsidie van de gemeente om onder de deelnemers te verdelen met een maximum van €250 per deelnemer. Ruim 50 huishoudens hebben inmiddels al zonnepanelen via EGR laten leggen vanwege de volgende voordelen:
1. Scherpe prijzen door professionele gezamenlijke inkoop
2. Goede voorwaarden door professionele gezamenlijke inkoop
3. Gemeentelijke subsidie alleen voor EGR-leden
4. Begeleidingsproces voor BTW teruggave
5. Mogelijkheid tot deelname in andere energieprojecten van EGR
6. Ontzorging: Er zijn veel aanbieders van zonnepanelen. Het is dan lastig om te bepalen wat wel en niet goed is en waar men op moet letten. Dit traject hebben wij nu voor u doorlopen. Verder nemen de leveranciers met u contact op na uw aanmelding. Zij doorlopen met u dan het hele traject.

Meer informatie
Uiteraard vindt u de nodige informatie op www.energiegilzerijen.nl. Dit is ook de plek om u in te schrijven voor de actie. Inschrijven verplicht u tot niets. U kunt zo gratis een offerte krijgen van één of beide leveranciers.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search