Pieter Klijn wint hoofdprijs

DE HOOFDPRIJS WAS EEN FIETS NAAR KEUZE ALS GROEN VERVOERSMIDDEL TER WAARDE VAN €450. DE FIETS IS DEZE WEEK GEWONNEN DOOR PIETER KLIJN UIT GILZE.

Wedstrijd
Uit de trekking van notaris mr. Prickartz van Daamen notarissen Gilze en Rijen is deze week Pieter Klijn als winnaar van de fiets naar voren gekomen. De afgelopen weken gaf Energie Gilze Rijen in samenwerking met Hapers Tweewielers uit Gilze iedere week een prijs weg. Dit wordt gedaan om meer kenbaarheid te geven aan het huidige project waarbij we als inwoners van de gemeente gezamenlijk zonnepanelen inkopen.

Pieter en Energie Gilze Rijen

 

fiets

Familie Klijn is al lid van Energie Gilze Rijen. Ze hebben zich ook opgegeven voor de zonnepanelen-actie. Ze hebben namelijk een erg hoge elektriciteitsrekening vanwege hun gigantische vijver bij hun huis aan de Steenfabriek te Gilze. De vorige huiseigenaar had zijn eigen hoveniersbedrijf. Vandaar waarschijnlijk dat deze zeer mooie vijver is ontstaan. Een foto van deze tuin stond altijd afgebeeld in bedrijfsuitingen van dit hoveniersbedrijf. Maar waarschijnlijk gaf deze hovenier hogere prioritiet aan esthetica dan aan energiezuinigheid. Het is onbekend of bij de aanleg is gekeken naar de energiezuinigheid van de pompen die het water 24 uur per dag laten circuleren. De situatie is op dit moment echter wel dat de vijver alleen al meer stroom verbruikt dan een klein huishouden alleen. Mede hierdoor is familie Klijn van plan via Energie Gilze Rijen een groot aantal panelen te gaan leggen. Waarschijnlijk zeker 20 maar misschien zelfs wel 30. Binnenkort komt een expert langs om een offerte te maken voor het huis van Familie Klijn. Het plan is om een maximaal aantal panelen te gaan leggen met behoud van de esthetiek van het huis.

Wilt u nog meedoen met de gezamenlijke inkoopactie? Kijk voor meer informatie hier. Dit is de allerlaatste week waarop u nog in aanmerking komt voor gemeentelijke subsidie.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search