Oproep aan alle leden en overige geïnteresseerden! EGR wordt officieel opgericht!

Op 5 september a.s. vindt de officiële oprichting plaats van Energie Gilze Rijen. Wij nodigen alle leden uit hierbij aanwezig te zijn. Ook wordt de leverancier van onze zonnepanelenactie bekend gemaakt en presenteren we de speciale aanbieding die wij voor onze leden hebben bedongen. Bent u van plan zonnepanelen aan te schaffen dan is dit voor u een aanrader!

Het programma voor 5 september ziet er als volgt uit:
19:15 uur: Inloop
19:30 uur: Aanvang programma deel I: Oprichting Energie Gilze Rijen
20:15 uur: Koffiepauze met definitieve inschrijving als lid EGR
20:45 uur: Aanvang programma deel II: Presentatie Zonnepanelen Project
21:30 uur: Mogelijkheid tot inschrijving PV project.

Wij willen u vragen u aan te melden voor de oprichtingsvergdering op 5 september, zodat we rekening kunnen houden met het aantal aanwezigen. Mocht u op 5 september zijn verhinderd dan kunt u zich tevens aanmelden voor een extra bijeenkomst die volledig in het thema staat van onze zonnepanelenactie. Deze bijeenkomst vindt plaats op 12 september in MFA de Molenwiek in Molenschot.

U kunt zich door middel van onderstaand formulier aanmelden voor zowel 5 als 12 september. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Hartelijk bedankt en hopelijk tot ziens!

Datum: 5 september
Aanvang: 19:15u
Locatie: CC de Boodschap, Rijen

Datum: 12 september
Aanvang: 20:00u
Locatie: MFA de Molenwiek

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search