Online netwerk Energie Gilze Rijen

Gebruikt u sociale media en bent u lid van Energie Gilze Rijen? Dan is dit iets voor u!

Energie Gilze Rijen heeft een bedrijfspagina op LinkedIn. We roepen alle leden met een LinkedIn profiel op om zich aan deze pagina te verbinden.

U staat dan direct in contact met andere leden van Energie Gilze Rijen. Bovendien wordt op deze manier overzichtelijk over welke kennis en ervaring onze leden beschikken en hoe wij elkaar nu en in de toekomst kunnen ondersteunen en aanvullen.

Om uw profiel aan onze bedrijfspagina te koppelen volgt u de volgende instructies:

  1. Houd de cursor boven aan uw homepagina boven Profiel en selecteer Profiel bewerken.
  2. Ga omlaag naar het onderdeel Ervaring en klik op Functie toevoegen
  3. Bij bedrijfsnaam vult u in Energie Gilze Rijen. Er verschijnt dan een dropdown menu met daarin een link naar onze bedrijfspagina. Klik op deze link.
  4. Bij titel vult u in dat u lid bent en bij periode geeft u aan vanaf wanneer u lid bent. Indien u actief bijdraagt kunt u dit ook vermelden in de beschrijving of in uw functie omschrijving
  5. Klik op Opslaan. Een update kan verschijnen op de startpagina van de mensen in uw netwerk, zodat anderen weten dat u lid bent van Energie Gilze Rijen.

We zien u graag op LinkedIn!

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search