Zoveel mogelijk lokaal opgewekt

Energie Gilze Rijen | OM streeft ernaar om zoveel mogelijk lokaal opgewekte energie aan haar leden te leveren. Om dit te stimuleren ontwikkelen wij collectieve PV-projecten, doen wij mee aan een collectief windproject in Hart van Brabant en koopt Energie Gilze Rijen | OM  duurzame energie in bij lokale producenten.

Burgerwindpark De Spinder: van idee naar werkelijkheid

Vorig jaar juni is het eerste beton voor het windpark gestort en bijna een jaar lang heeft filmmaker Toon den Engelse de bouw met zijn camera gevolgd. Deze beelden samen hebben uiteindelijk een prachtige film opgeleverd die in première zou gaan tijdens de officiële opening in maart. Helaas gingen de geplande festiviteiten vanwege corona niet door.

Het windpark is  officieel opgeleverd en de take-over certificaten zijn officieel getekend waarmee Spinderwind formeel eigenaar is van het windpark.

Nationale Molen- en Gemalendag 9 en 10 mei
Iedere tweede zaterdag (en zondag) in mei is het ‘Nationale Molen- en Gemalendag’. Een jaarlijkse dag sinds 1972 waarop meer dan 600 wind- en watermolens en gemalen geopend zijn voor het publiek. Nu dit weekend helaas niet kon worden georganiseerd, grijpen wij dit moment wel aan om met trots deze film te laten zien.

Hopelijk kan iedereen volgend jaar wel komen kijken naar Burgerwindpark De Spinder tijdens de Nationale Molendag!

Wij zijn er trots op om hieronder onze lokale producenten te mogen presenteren:Logo Smits

Manege Thielen logo blauw JPG

Samen zijn zij goed voor een productie van ca. 400.000 kWh zonnestroom

Uw stroom in 2020

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search