Ledendag EGR op 10 oktober

Op zaterdag 10 oktober 2015 van 13.00 uur tot 19.00 uur houdt Energie Gilze Rijen (EGR) voor de derde keer haar jaarlijkse ledendag.
Na het succes van de vorige twee ledendagen willen de actieve leden van EGR deze traditie blijven voortzetten. Dit keer wilt EGR in Rijen weer een leuke leerzame inspirerende en vooral gezellig dag neerzetten. De kosten zijn €10 per persoon. Kinderen onder de 12 mogen mee voor €5 per persoon. De drankjes worden apart afgerekend.

Ledendag 2014

Ledendag 2014

Programma
We verzamelen op de Zwarte Dijk bij boer Piet van Beek. Kom bij voorkeur op de fiets. Na een drankje en een versnapering, zal onze gastheer uitleg geven over zijn dak met PV-panelen en een kijkje geven ik zijn moderne melkveehouderij. We splitsen ons dan op in twee groepen. De ene groep zal op de fiets vertrekken naar de Vliegende Vennen terwijl de andere groep de kans krijgt om een proefrit te maken een elektrische auto. Later wisselen deze groepen zodat uiteindelijk iedereen zowel bij de Vliegende Vennen als de elektrische auto’s geweest is. Bij de Vliegende Vennen krijgen we een rondleiding door de nieuwe school van de Kring. Hier zijn de nieuwste energiearme technieken toegepast. De school is een voorbeeld van een all-electric building zonder gasaansluiting en zonder kostbare installaties. Verder is gekozen voor het type galerijschool. We laten ons graag uitleggen wat dit is en waarom hier voor gekozen is. Speciaal voor deze ledendag hebben een aantal leden hun elektrische auto’s bij elkaar gezet om te laten zien en uit te proberen. Er wordt een korte presentatie gehouden over project Buurauto, wat binnen de werkgroep Projecten van EGR wordt uitgewerkt. Kies uit Nissan Leaf, Renault Zoe of BMW i3 of Tesla Model S. We sluiten de dag af met een bezoek aan de energiezuinige woning van fam. Schoustra in Rijen. Hier worden we in de groene omgeving verwend met een barbecue met vlees uit de regio of een vegetarische maaltijd met een drankje.

Tijden
13:00 – 13.30 ontvangst en rondleiding op de Zwarte Dijk 43 bij boer Piet van Beek
13.30 – 15.00
Groep 1: op de fiets naar de energiezuinige nieuwbouw van basisschool de Kring.
Groep 2: rijden in een elektrische auto, kies uit Nissan Leaf, BMW i3, Tesla of Renault
15:00 – 16.30
Groep 2: op de fiets naar de energiezuinige nieuwbouw van basisschool de Kring.
Groep 1: rijden in een elektrische autokies uit Nissan Leaf, BMW i3, Tesla of Renault
16.30 – op de fiets naar Atalanta 20 in Rijen.
17.00 – 19:00 BBQ in de tuin van fam. Schoustra

Aanmelden
Aanmelden dient u voor 2 oktober 2015 te doen. U doet dit hier waarbij u “Ledendag 2015” selecteert. Vermeld a.u.b. met hoeveel volwassenen en kinderen onder de 12 u komt en of u vlees of vegetarisch wilt eten. Bij vragen kunt u altijd mailen naar info@energiegilzerijen.nl. We hopen dit jaar weer veel leden te verwelkomen op deze leuke dag!

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search