Installatie zonnepanelen gestart

DE EERSTE ZONNEPANELEN ZIJN AFGELOPEN WEEK OP DE DAKEN GELEGD!

persbericht20131125

Eerste installatie
Afgelopen week is begonnen met de installatie van de eerste zonnepanelen van de gezamenlijke inkoopactie van Energie Gilze Rijen. De eerste installatie vond plaats op het dak van de heer Arendonk uit Molenschot, een enthousiast lid van Energie Gilze Rijen. Hij geeft zelf aan dat, met zijn leeftijd van 77 jaar, de terugverdientijd niet tot zijn hoogste prioriteit behoort. De terugverdientijd bij meneer Arendonk is berekend op 10 jaar. “Op mijn leeftijd is het dan onzeker of ik dan nog hier woon of überhaupt er nog ben”, aldus meneer Arendonk. Hij is echter van mening dat het belangrijk is om zelf stappen te ondernemen aan de verduurzaming van je eigen energiebehoeften.

Verdere gang van zaken van de actie
De installaties worden momenteel uitgevoerd door HEG Elektro uit Rijen. De inschrijving voor deelname aan de actie is inmiddels gesloten. De installaties zullen tot eind dit jaar plaatsvinden. In totaal hebben 68 huishoudens zich opgegeven om een offerte voor hun woning te laten uitbrengen. Hoeveel mensen in totaal uiteindelijk panelen gaan leggen kan pas aan het einde van het project worden gezegd. Hierover zal Energie Gilze Rijen tegen die tijd berichten.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search