Echt groene energie

Energie Gilze Rijen | OM levert alleen 100% duurzame, in Nederland opgewekte elektriciteit van wind, zon en biogas en groen gemaakt gas. Geen vage ‘mix’ van producten, alleen echt groene energie. Deze energie wordt zoveel mogelijk door de ‘eigen’ coöperaties die lid zijn van |OM opgewekt. Vandaar dat in een onderzoek van o.a. Natuur en Milieu, de Consumentenbond, WISE, Hivos, Greenpeace en WNF in 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 OM|Energie als (één van de 5) beste groene energie leveranciers naar voren kwam.

Invloed op uw eigen leverancier

Voorwaarde voor de levering van elektra en gas is dat u lid bent van Energie Gilze Rijen | OM. Bij aanmelding wordt u lid. De lidmaatschapsbijdrage houden wij in van onze opbrengst van de energieverkoop.

Via het lidmaatschap van onze coöperatie kunt u invloed uitoefenen op ons beleid. U bent dus de baas van uw eigen leverancier!

Aantrekkelijke prijs voor afnemer en producent

Energie Gilze Rijen | OM kan een aantrekkelijke prijs bieden. Voor de afnemer zal deze in de meeste gevallen lager zijn dan de prijs van uw huidige leverancier. De tarieven worden maandelijks aangepast, de variabele tarieven eens per half jaar. De tarieven van | OM zijn hier te vinden.

Bent u een producent en wilt u ook leveren aan uw vrienden, kennissen en collega’s in Gilze en Rijen neem dan contact met ons op via info@energiegilzerijen.nl.

consumentenranking-2019
Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search