Gratis fiets voor inwoners Gilze en Rijen

DEZE WEEK KRIJGT U, ALS INWONER VAN GEMEENTE GILZE EN RIJEN, EEN POSTER IN DE BUS. ALS U DEZE VOOR UW RAAM HANGT, MAAKT U KANS OP HET WINNEN VAN EEN FIETS T.W.V. € 450,-!

Wedstrijd
Om kenbaarheid te geven aan de zonnepanelenactie van Energie Gilze Rijen, ontvangt iedere inwoner van onze gemeente deze week een folder in de bus met informatie over deze actie. Aan de andere zijde van deze folder bevindt zich een poster. Als u deze voor uw raam hangt, maakt u iedere week kans op het winnen van een prijs. Zo geeft Energie Gilze Rijen, in samenwerking met Hapers Tweewielers iedere week een energiezuinige LED fietsverlichting weg. De laatste week van deze wedstrijd kunt u een fiets als groen vervoersmiddel winnen t.w.v. €450,- gesponsord door Hapers Tweewielers te Gilze. Deze wedstrijd loopt van 23 september t/m 31 oktober. Iedere week wordt er een prijs verloot, dus u kunt meedoen vanaf wanneer u wilt. Hoe eerder u meedoet, des te meer kans u uiteraard maakt op prijzen. U doet mee d.m.v. de volgende twee stappen:
1. Hang de poster goed zichtbaar voor uw raam
2. Meld uzelf aan voor deze wedstrijd op onze wedstrijdpagina waar u ook de voorwaarden vindt.
Mocht u om wat voor reden dan ook deze poster niet ontvangen of kwijtraken, dan kunt u hem hier alsnog downloaden en uitprinten.

Informatieavonden zonnepanelenactie

foto: Bas van den Boer

CC de Boodschap, foto: Bas van den Boer

Op 5 en 12 september waren de informatieavonden over de gezamenlijke inkoop en installatie van zonnepanelen via Energie Gilze Rijen. Deze werden gehouden in CC De Boodschap te Rijen en MFA De Molenwiek te Molenschot. Beiden avonden waren goed bezocht. Veel mensen hebben zich ingeschreven als lid van Energie Gilze Rijen en velen hebben zich opgegeven voor de zonnepanelenactie. In onderstaande video ziet u de belangrijkste punten van deze avonden alsmede interviews met bezoekers zodat u hoort wat anderen ervan vonden.

U kunt nog steeds meedoen en als u zich voor 15 november opgeeft kunt u nog steeds de gemeentelijke subsidie hiervoor ontvangen. Voor 15 november dient u dan te zijn inschreven als deelnemer aan dit project bij Energie Gilze Rijen en de aanbieder en dient u ingeschreven te zijn als lid van Energie Gilze Rijen en de jaarlijkse contributie van €10,- voldaan te hebben. Er is in totaal €6.000,- beschikbaar gesteld door de gemeente voor leden van Energie Gilze Rijen die aan deze actie meedoen. Dit bedrag wordt onder alle deelnemers verdeeld met een maximum van €250,- per deelnemer. U kunt zich hier inschrijven als lid bij Energie Gilze Rijen. Als u aan de zonnepanelenactie mee wilt doen, kunt u hier inschrijven op de actie.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search