Wij willen u hartelijk bedanken voor het bezoeken van onze informatieavonden. Mocht u tijdens de avond nog niet in de gelegenheid zijn geweest om uw formulier in te leveren, dan kunt u dat hier alsnog online doen. Na het invullen van onderstaand formulier krijgt u automatisch een email met een kopie van de gegevens die u aan ons hebt opgestuurd.

Wij gebruiken u gegevens alleen intern. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Als de energiecoöperatie definitief wordt opgericht dan wil ik lid worden van ‘Energie Gilze Rijen’. *


*) vooralsnog is deelname gratis, zodra de organisatie formeel is opgericht en / of een project wordt opgestart, bestaat de mogelijkheid dat er een contributie wordt ingesteld, u kunt op dat moment alsnog besluiten geen lid te worden.

Er is inmiddels een aantal werkgroepen actief, meer actieve mensen zijn van harte welkom. Als u zich actief wil inzetten voor het opzetten van de energiecoöperatie in Gilze Rijen, klik dan de werkgroep(en) van uw keuze aan (voor meerdere werkgroepen, houdt de ctrl-toets ingedrukt en klik met de muis alle werkgroepen van uw keuze aan):

Hebt u zelf nog een idee voor een werkgroep? Dan horen wij dat uiteraard graag! U kunt hieronder uw idee invullen:

We zijn ook op zoek naar andere vormen van ondersteuning van de coöperatie. Wilt u Energie Gilze Rijen steunen door (bij meerdere keuzes, houdt de ctrl-toets ingedrukt en klik met de muis uw keuzes aan):

Ik wil mij graag op een andere wijze inzetten voor de energiecoöperatie in de vorm van:

Ik heb interesse in de volgende projecten (bij meerdere keuzes, houdt de ctrl-toets ingedrukt en klik met de muis uw keuzes aan):
Opwekken van Energie

Besparen van Energie:

Transport:

Scholen:

Hebt u zelf nog een idee voor een project? Deel dat dan hier met ons:

Uw naam (verplicht)

Bent u:
van een bedrijf?van een vereniging?particulier?
Bent u van een bedrijf of vereniging, wilt u dan de contactgegevens voor uw bedrijf of vereniging in het betreffende tekstvak ook invullen?

Uw email (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Postcode en woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer

De contactgegevens van uw bedrijf of vereniging?

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search