Vanwege de ruimere regelgeving gaan de energiecoaches de huisbezoeken weer oppakken.  Je kunt een aanvraag voor een energieadvies nog steeds indienen. 

Hoe gaat zo’n energieadvies? 

Een adviseur van Energie Gilze Rijen komt bij je langs en loopt samen met je de woning door. Samen bespreekt je de wensen, vragen en mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen. Je ontvangt een persoonlijk rapport waarin je kunt zien wat je kunt doen om het huis energiezuiniger te maken.

Jijzelf bepaalt wat je wilt en kunt aanpakken.

Behoefte aan begeleiding bij het vervolg?

Dat kan! Bespreek dat dan met de energieadviseur. Die kan je vertellen hoe je voor nog eens € 25,- verdere begeleiding kunt aanvragen.

Wij staan voor je klaar.

energie-coaches
logo-samen-bewust

Een energieadvies aanvragen. 

Stort € 25,- op de bankrekening van Energie Gilze Rijen NL67RABO0105.320.285 onder vermelding van naam, postcode en huisnummer én stuur een mail naar besparen@energiegilzerijen.nl met jouw adviesverzoek en telefoonnummer.

Na betaling neemt een van onze energieadviseurs contact met je op om een afspraak te maken.

Zijn er subsidiemogelijkheden?

Ja, er zijn subsidiemogelijkheden. De subsidieregeling voor isolatiemaatregelen kun je via de volgende link vinden: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seeh/eigenaar-%C3%A9n-bewoner

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search