Energie Gilze Rijen op de Open Tuindagen

EERSTE INSCHRIJVINGEN VOOR ZONNEPANELEN-PROJECT

Inwoners van de gemeente kunnen zich sinds kort inschrijven om gezamenlijk zonnepanelen aan te schaffen. De eerste inschrijvingen stromen inmiddels binnen bij Energie Gilze Rijen. Geïnteresseerden laten zich informeren op de Open Tuindagen.

Zonnepanelenproject
Enthousiaste deskundigen binnen de werkgroep projecten: Energie Opwekking hebben inmiddels een programma van eisen opgesteld voor de aankoop van zonnepanelen. Hierbij is goed gekeken naar de marktconformiteit (prijs/kwaliteitverhouding) en rekening gehouden met de wensen van inwoners uit de gemeente.. Denk hierbij aan de voorkeur voor vertrouwde lokale leveranciers voor eventuele reparaties en de aanspreekbaarheid van deze ondernemers. Binnenkort zullen de lokale leveranciers beoordeeld worden aan de hand van hun offertes. De leverancier die het beste aan het programma van eisen voldoet, wordt in September bekend gemaakt. Als het goed is, kunnen de panelen dan vanaf Oktober geïnstalleerd worden.

Open Tuindagen
Meer informatie over dit project kon afgelopen zaterdag ingewonnen worden tijden de Open Tuindag in Gilze. Mocht u dit gemist hebben, dan bent u alsnog van harte welkom komende zondag, 9 Juni, tijdens de Rijen Ruikt. In en om het energie-neutrale huis aan de Atalanta 20 in Rijen kunt u wederom informatie inwinnen over dit project. Neem voor het beste advies a.u.b. uw energiejaarrekening mee. U kunt zich hier inschrijven voor de inkoopactie en aanmelden als lid. En passant kunt u met eigen ogen het energie-neutrale huis aanschouwen. Zo kunt u zien dat het dus zeker niet onmogelijk is om met een bestaand huis, oip een winstgevende wijzem geheel energie-onafhankelijk te worden. U kunt hier een virtuele tour door het huis nemen:

De vrijwilligers van Energie Gilze Rijen willen u graag ondersteunen bij het omlaag brengen van uw energierekening en uw bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search