Energie Gilze Rijen is op zoek naar jou!

Vanwege het grote aantal activiteiten die wij ontwikkelen zijn wij dringend op zoek naar versterking.
Energie Gilze Rijen is een coöperatie met als doel een klimaatneutrale samenleving in Gilze-Rijen te realiseren. Met veel vrijwilligers werken wij hard aan onze doelstelling in verschillende projecten. Wij ondernemen ook commerciële activiteiten om deze projecten te kunnen financieren.

Vacatures
Wij zijn op zoek naar mensen en bedrijven die onze doelstelling onderschrijven en hierbij een handje willen helpen. Hieronder hebben we een kort overzicht gegeven van de kennis en kunde die wij zoeken. Via info@energiegilzerijen.nl kun je je aanmelden.

Promotie medewerker
Je bent bereid om ons te promoten. Om energiek onze duurzame, 100% in Nederland en in Gilze Rijen, geproduceerde elektriciteit te verkopen. En mensen te helpen aan informatie en contactpersonen bij Energie Gilze Rijen bij vragen over energiebesparing. Dit ga je vooral doen op de diverse jaarmarkten en braderieën die wij rijk zijn! Heb je een vlotte babbel en zie je dit wel zitten? Meld je dan bij ons aan! Je inzet is afhankelijk van je mogelijkheden enkele halve dagen per jaar.

Projectleider
Je bent een projectleider met ervaring met de realisatie van civiele – en / of windenergieprojecten. Je hebt nog wel een halve dag in de week over om je in te zetten voor een duurzame samenleving. Wij kunnen je hulp goed gebruiken bij de ontwikkeling van energiebesparingsprojecten, zonnestroom en windenergie projecten. Meld je aan!

Ervaren bestuurder
Wij zoeken nog een ervaren bestuurder die onze coöperatie naar een hoger plan wil tillen. Dit betreft zowel onze eigen organisatie, de samenwerking met andere energiecoöperaties als in het geheel van Hart van Brabant activiteiten. Hoe gaan we straks de windenergie uit het Burgerwindpark de Spinder inzetten? Als je hier ideeën over hebt, dan ben je van harte welkom! Inzet circa een halve dag per week.

Jong geleerd, oud gedaan: wij zoeken ouders!
Samen met de gemeente zijn we bezig om van de Dag van de Duurzaamheid voor de basisscholen een leerzame en onvergetelijke happening te maken. Voor de voorbereiding en de dag zelf zoeken we enthousiaste ouders die hiervoor wat tijd willen vrijmaken en ons helpen met de begeleiding. Inzet een aantal uur in de voorbereiding en gedurende de Dag van de Duurzaamheid. Meld je aan!

Financieel adviseur
Nu wij ook energie in- en verkopen wordt de druk op onze financiële verantwoording groter. Als versterking voor het Bestuur zoeken wij een financieel adviseur. De financieel adviseur staat het Bestuur bij in de financiële vraagstukken die op ons pad komen. Hoe dienen we bijvoorbeeld participaties uit te geven voor de postcoderoos projecten en het windpark? Denk je dat dit jouw expertise is en wil je je als vrijwilliger hiervoor inzetten? Meld je aan!

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search