Energie Gilze Rijen (EGR) levert elektra en gas aan huishoudens en bedrijven in Gilze-Rijen. Ook koopt EGR duurzame energie in van lokale producenten. Dit is mogelijk doordat EGR lid is geworden van de Duurzame Energie Unie.

Via deze link kunt u zich al aanmelden voor energie van EGR. U komt hier op de pagina van de nieuwe merk van Duurzame Energie Unie: Samen Om.

Als u niet binnen de gemeente Gilze en Rijen woont of uw bedrijf heeft en toch gebruik wilt maken van ons aanbod kunt u zich gewoon aanmelden.

Bent u een producent en wilt u ook leveren aan uw vrienden, kennissen en collega’s in Gilze en Rijen neem dan contact met ons op via info@energiegilzerijen.nl.

Wat zijn de voordelen van energie via EGR?

Zoveel mogelijk lokaal opgewekt
EGR streeft ernaar om zoveel mogelijk lokaal opgewekte energie aan haar leden te leveren. Om dit te stimuleren ontwikkelt EGR collectieve PV-projecten, doet EGR mee aan een collectief windproject in Hart van Brabant en koopt EGR duurzame energie in bij lokale producenten.

Wij zijn er trots op om hieronder onze lokale producenten te mogen presenteren:Logo Smits

Manege Thielen logo blauw JPG

Samen zijn zij goed voor een productie van ca. 400.000 kWh zonnestroom

Echt groene energie
EGR levert alleen 100% duurzame, in Nederland opgewekte elektriciteit van wind, zon en biogas en groen gemaakt gas. Geen vage ‘mix’ van producten, alleen echte groene energie. Deze energie wordt zoveel mogelijk door de ‘eigen’ coöperaties die lid zijn van Duurzame Energie Unie opgewekt. Vandaar dat in een onderzoek van o.a. Natuur en Milieu, de Consumentenbond, WISE, Hivos, Greenpeace en WNF in 2015 en 2016 DE Unie als (één van de 3) beste groene energie leveranciers naar voren kwam. Duurzaamheid_stroomleveranciers

Invloed op uw eigen leverancier
Voorwaarde voor de levering van elektra en gas is dat u lid bent van EGR. Bij aanmelding wordt u lid van EGR. De lidmaatschapsbijdrage houden wij in van onze opbrengst van de energieverkoop.

Via het lidmaatschap van onze coöperatie kunt u invloed uitoefenen op ons beleid. U bent dus de baas van uw eigen leverancier!

Aantrekkelijke prijs voor afnemer en producent
EGR kan een aantrekkelijke prijs bieden. Voor de afnemer zal deze in de meeste gevallen lager zijn dan de prijs van uw huidige leverancier. De tarieven worden maandelijks aangepast, de variabele tarieven eens per half jaar. Onze tarieven van DE Unie zijn hier te vinden.

Ook als producent kunt u bij EGR goed terecht.

Bewaren

Bewaren

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Start typing and press Enter to search