Op deze pagina vindt u algemene informatie over energie besparen voor particulieren, huurders en ondernemers.

Energie Besparen Loont

2016-09-tochthond-04-bg-wit-lr

In samenwerking met Gemeente Gilze en Rijen heeft Energie Gilze Rijen de campagne “Energie Besparen Loont” gestart.

Bent u particulier en wilt u energie (en geld) besparen? Meld u nu aan voor een energieadvies! Stort Euro 25,- op onze bankrekening NL67 RABO 0105.320.285 onder vermelding van uw naam en contactgegevens (e-mail/tel.nr.) en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Weet u al wat u wilt? Maar wilt u wel onafhankelijk advies voor de uitvoering? Neem contact met ons op via info@energiegilzerijen.nl.

Heeft u als ondernemer ook interesse om aan dit project deel te nemen? Meld u aan via info@energiegilzerijen.nl!

Energie besparen begint bij jezelf

De meest energie- en kosteneffectieve maatregelen zijn ook nog vaak de gemakkelijkste. Waarom doen we het dan niet? Omdat we er niet over nadenken en dus geld en energie verspillen.
Om alvast een start te maken: hierbij een link naar 101 tips om energie te besparen: http://www.klimaatgids.nl/energieverbruik/101-tips-om-energie-te-besparen

Meten is weten

Energie Gilze Rijen beschikt over een aantal apparaten waarmee je inzicht kunt krijgen in je elektriciteitsverbruik en hoe goed je huis geïsoleerd is. Geïnteresseerd om hier mee aan de slag te gaan? Kijk op de volgende pagina voor de mogelijkheden.

Energie bespaar je samen

Samen met je buurtgenoten bepalen hoe je het beste kunt besparen en dit ook realiseren? Energie Gilze Rijen heeft het initiatief genomen om in een tweetal wijken een Buurkracht project te starten. De inwoners krijgen een slimme meter en kunnen zelf zien wat hun verbruik is ten opzichte van de wijk.
De inwoners bepalen zelf aan welke projecten ze meedoen en deze worden vervolgens uitgevoerd.

Wil je zelf een Buurkracht project gaan opzetten in je eigen wijk? Stuur een e-mail naar info@energiegilzerijen.nl en wij zoeken naar leden in jouw wijk die dit samen met jou willen gaan oppakken. De ervaringen die wij opdoen in de andere wijken staan je ter beschikking.

Energieke regio voor ondernemers

Samen met gemeente, GRiC, Rabobank en Energieke Regio streeft Energie Gilze Rijen naar een klimaatneutraal ondernemersklimaat.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search