En nu aan de slag!

ACTIEVE LEDEN BOUWEN AAN ENERGIE GILZE RIJEN

Op 10 en 11 april vonden de openbare bijeenkomsten van Energie Gilze Rijen plaats in De Boodschap en De Schakel.  De hoogtepunten hiervan kunt u nu in een video bekijken! Met de slide ‘En nu aan de slag!’ eindigden de presentaties. In totaal beschikt Energie Gilze Rijen na de openbare bijeenkomsten over meer dan 80 leden waarvan meer dan 30 zich hebben aangemeld voor een actieve rol.

Actief en aan het werk
En Energie Gilze Rijen laat er geen gras over groeien. Op 23 April werd de eerste bijeenkomst gehouden met en voor de leden die zich hebben aangemeld voor een actieve rol bij het oprichten van de energie coöperatie.
De 25 aanwezigen hebben zich verdeeld over de werkgroep Organisatie, Projecten en Communicatie & Educatie. Het voorlopige bestuur heeft de werkgroepen als doelstelling meegegeven dat Energie Gilze Rijen op 5 September 2013 officieel wordt opgericht.
Voor die tijd zal nog veel georganiseerd moeten worden. De conceptstatuten moeten worden vastgelegd, de financiële structuur moet uitgedacht worden en de projectopzet en -uitvoering moet definitief worden gemaakt. Kortom, we moeten aan de slag!
Energie Gilze Rijen is nog steeds op zoek naar actieve leden! Wilt u meedenken over energiebesparing en isolatie of gaat u interesse juist volledig naar juridische vraagstukken? Misschien hebben scholen en educatie met betrekking tot energie juist uw interesse? Wat uw interesse of bijdrage ook moge zijn, meld u nu aan!

Zonnepanelen? Sla nu uw slag!
Vanwege de grote belangstelling voor zonnepanelen willen we dit jaar nog iederen in Gilze, Hulten, Molenschot en Rijen de gelegenheid geven om zonnepanelen te bestellen. U kunt zich vanaf vandaag inschrijven voor ons eerste zonnepanelenproject! Tijdens de open tuinen dagen op 2 Juni (Versterstraat 1, ) en 9 Juni (Atalanta 20, Rijen) kunt u zich verder laten informeren en adviseren. Doet u mee, dan kunnen de panelen nog dit jaar op uw dak liggen en gaat u zelf uw energie produceren. En uiteraard kunt u tijdens de open tuinen dagen met de aanwezige leden ook uw ervaringen uitwisselen over alles dat met energie te maken heeft.

Tot 2 en 9 Juni!

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search