EGR is op zoek naar Contentbeheerder

DE WERKGROEP COMMUNICATIE IS OP ZOEK NAAR EEN CONTENTBEHEERDER VOOR DE WEBSITE EN SOCIALE MEDIA.

Schrijf en corrigeer je graag stukken? Ben je vertrouwd met het internet, sociale media en blogs? Lijkt het je leuk om als vrijwilliger voor Energie Gilze Rijen te helpen met het onderhouden van de site en de sociale media? Ben jij die persoon die sprankelende nieuwsbrieven kan schrijven? Neem dan NU contact op met de voorzitter van de werkgroep op communicatie @ energiegilzerijen . nl

Wij zijn op zoek naar iemand die leergierig is, genoeg tijd heeft om de inhoud van de website bij te houden, teksten van anderen te redigeren en ook zelf op zoek te gaan naar toepasselijke teksten en foto’s. Daarnaast wordt er ook van je verwacht dat je geregeld een nieuwsbrief verstuurd en de sociale media behoudt. Dit kan betekenen dat je zelf berichten plaatsen, maar ook dat je antwoord geeft op reacties die aan ons gestuurd worden via sociale media en dat je van belang zijnde berichten van anderen ook via onze sociale media deelt.
Vertrouwdheid met WordPress, Twitter, Facebook en Youtube is een pré, maar de wil om het systeem te leren is veel belangrijker!

Uiteraard word je ingewerkt in alles dat met de site te maken heeft en staan de vrijwilligers van de werkgroep communicatie voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Ben jij geĂ¯nteresseerd in deze vacature? Stuur dan NU een mail naar communicatie @ energiegilzerijen . nl.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search