Eerste winnaar Wedstrijd!

Een paar weken geleden zijn huis-aan-huis posters verspreid voor onze wedstrijd. Door de poster op te hangen en u hier aan te melden voor de wedstrijd, kunt u deelnemen aan de wedstrijd en kans maken op LED fietsverlichting en zelfs een groene fiets ter waarde van € 450,-!

De eerste winnaar van de wedstrijd is inmiddels bekend! Wij feliciteren Gied van harte met zijn prijs!

fotopersbericht20131002

Gied & Energie Gilze Rijen
Gied is al lid van Energie Gilze Rijen. Ook is hij één van de velen die zich heeft opgegeven voor de gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen. Hij heeft de laatste tijd goed rondgevraagd bij mensen die ze al hebben en vrijwel allemaal waren ze er positief over. “Er zijn hier en daar mensen die zeggen dat je beter kunt wachten omdat er in de toekomst nog betere panelen beschikbaar zijn”, vertelt Gied. Gied vindt dat echter geen reden om nu geen panelen te leggen. “Dan kun je ook nooit meer een nieuwe gsm of tv meer kopen omdat er altijd nieuwere uit zullen komen”, vervolgt hij. “Het levert je nu geld op en de terugverdientijd is 7 jaar. Als je dan over 10 jaar nog nieuwe koopt heb je winst in je zak. Die winst lopen de wachters van nu dan mis.” Binnenkort komen ze bij hem langs om de vrijblijvende offerte op te nemen.

Wilt u net als Gied nu al profiteren van de zon en uw eigen energie opwekken? Doe dan nu mee met onze gezamenlijke inkoopactie! U bent nog niet te laat voor de gemeentelijke subsidie. Hier vindt u alle informatie en hier kunt u zich aanmelden voor de actie.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search