Derde winnaar wedstrijd

CHRIS VAN DER ZWAARD WINNAAR VAN DE WEDSTRIJD 15 OKTOBER

Een paar weken geleden zijn huis-aan-huis posters verspreid voor onze wedstrijd. Door de poster op te hangen en u hier aan te melden voor de wedstrijd, kunt u deelnemen aan de wedstrijd en kans maken op LED fietsverlichting en zelfs een groene fiets ter waarde van € 450,-!

Uit de trekking van notaris mr. Prickartz van Daamen notarissen Gilze en Rijen is op 15 oktober Chris van der Zwaard als winnaar naar voren gekomen.

artikelwb20131015

Chris en Energie Gilze Rijen
Bij familie Van der Zwaard zijn ze ook bewust bezig met de mogelijkheden om zelf hun energie op te wekken. Zo wordt er gedacht om, als de ketel vervangen moet worden, dit wellicht te combineren met zonnecollectoren die warm water kunnen opwekken. Ook over zonnepanelen wordt nagedacht. Ze weten echter niet hoe lang ze nog in dit huis blijven wonen. Dat in combinatie met twee studerende kinderen, wat uiteraard ook het nodige kost, maakt dat ze nog enigszins twijfelen om daadwerkelijk panelen aan te schaffen. Chris houdt in ieder geval de informatie hierover van Energie Gilze Rijen bij om wellicht later nog tot dergelijke investeringen over te gaan.Wilt u net als Chris op de hoogte blijven, meldt u zich dan hiernaast aan voor onze nieuwsbrief!

Wilt u dit jaar nog zonnepanelen plaatsen en profiteren van de gemeentelijke subsidie? Wordt dan vóór 25 oktober lid en meld u aan voor het zonnepanelenproject!

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search