Energie besparen doe je samen in je eigen buurt

Energie Gilze Rijen stimuleert de aanpak van buurtgerichte energiebesparing omdat dit in de praktijk het beste werkt. In je eigen buurt weet je wat er speelt. Je komt elkaar tegen op buurtbijeenkomsten en -partijen. Je kunt samen bepalen welke maatregelen in jullie buurt interessant zijn. Besparen wordt zo leuk!

EGR werkt samen met Buurkracht. Deze door Enexis Holding N.V. gesponsorde organisatie biedt een gratis website aan waarmee je binnen je buurt met elkaar kunt communiceren. Ook heb je een eigen pagina, waarop je kunt zien hoe je energieverbruik zich verhoudt met dat van je buurt.

De aanpak is als volgt: Als je binnen je buurt met energiebesparing aan de gang wilt gaan meld je dan hier aan. Wij zoeken naar leden in jouw buurt die samen met je aan de slag willen en vormen zo een buurtwerkgroep. Samen organiseren we een buurtbijeenkomst waarmee we de buurt gaan opstarten.

Buurkracht

Bewaren

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search