5e winnaar wedstrijd

RENIE VAN HERWAARDEN WINNAAR VAN DE WEDSRTIJD 28 OKTOBER

Een paar weken geleden zijn huis-aan-huis posters verspreid voor onze wedstrijd. Door de poster op te hangen en u hier aan te melden voor de wedstrijd, kunt u deelnemen aan de wedstrijd. Dit was de laatste LED-verlichting die uit is gereikt. Volgende week geven we de hoofdprijs weg: een groene fiets ter waarde van € 450,-!

Uit de trekking van notaris mr. Prickartz van Daamen notarissen Gilze en Rijen is op 28 oktober Renie van Herwaarden als winnaar naar voren gekomen.

artikel20131030

Renie en Energie Gilze Rijen
Bij familie Van Herwaarden werd, met een schuur pal op het zuiden, al gedacht over zonnepanelen. Kennissen die ze hebben laten leggen waren positief over de besparingen die het oplevert. Helaas komt de timing voor een dergelijke investering net verkeerd nu onlangs een auto total loss is geraakt. Maar Renie staat erg achter het idee van Energie Gilze Rijen en wil zo snel mogelijk alsnog zonnepanelen leggen. Zij het via Energie Gilze Rijen of op eigen initiatief. Wilt u nog meedoen met de gezamenlijke inkoopactie? Kijk voor meer informatie hier. Dit zijn de laatste weken waarop u nog in aanmerking komt voor gemeentelijke subsidie.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een email naar info@energiegilzerijen.nl

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search